این آمار جالب را بخوانید
از تاریخ 27/5/84 که رئیسجمهور به عسلویه سفر کرد تا 12/10/85 که سفر هیأت دولت به خوزستان انجام شد، مجموعا چیزی در حدود سی سفر استانی و شهری، توسط اعضای کابینه نهم صورت گرفته است و از 22 شهریور سال گذشته که رئیسجمهور به نیویورک سفر کرد تا دو روز دیگر که قرار است به ونزوئلا سفر کند، نوزده سفر خارجی توسط آقای احمدینژاد انجام شده و این جدای سفرهایی است که معاون اول رئیسجمهور، وزیر امور خارجه، فرستادگان ویژه و دیگر مقامات وابسته به دولت انجام دادهاند.
در سفرهای خارجی انجامشده توسط محمود احمدینژاد، آمریکا (نیویورک)، آذربایجان، مالزی، ونزوئلا (با سفر شنبه آینده) و کوبا (با سفر شنبه آینده) کشورهای دوسفره رئیسجمهوری اسلامی ایران به شمار میروند. مضاف بر اینکه در لیست سفرهای خارجی رئیسجمهور نام عربستان، سوریه، کویت، اندونزی، چین، گامبیا، ترکمنستان، تاجیکستان، قطر و سنگال هم به چشم میخورد.
با توجه به آمار فوق که صرفا نظر به سفرهای استانی و خارجی رئیسجمهور دارد، مشخص میشود که آقای احمدینژاد چه از لحاظ حجم و کمیت کاری و چه از لحاظ کیفیت طرحها و برنامههای در دست اقدام، پرکارترین رئیسجمهور و کابینهاش، پرکارترین کابینههای چند دوره گذشته است. 14ـ15 ساعت کار روزانه در کنار سرکشیهای وقت و بیوقت و ناگهانی به ادارات، ارگانها، اماکن عمومی و هیئات مذهبی، از شیوههای متداول در نوع مدیریت عالیترین مقام کابینه نهم است. در حالی که اگر موارد یک سال و اندی گذشته با دولتهای سیدمحمد خاتمی و اکبر هاشمی رفسنجانی قیاس شود، در همین مدت کم، امتیاز دولت نهم بالاتر خواهد بود. فعالیت این چنینی و تحرک فوقالعاده دولت محترم، دقیقا در راستای شعارها و اهدافی ارزیابی میشود که در راستای مهرورزی و عدالتگستری از سوی محمود احمدینژاد در زمان انتخابات نهم ریاستجمهوری اعلام میشد.